Услуги

Отдаване под наем и сервизно обслужване на преносими химически тоалетни

Непрекъснато растат изискванията за качествени, сигурни и комфортни среда и условия на труд за работещите в различните сфери на българската икономика.
Предлаганата услуга повишава хигиенно-битовите условия на труд на работещите на места, където няма изградена канализационна мрежа или съществуващата такава е недостатъчна, а също така запазва околната среда чиста.
Ние Ви предлагаме една изпитана и отлично работеща система в Германия и Европейския съюз - отдаване под наем и сервизно обслужване на преносими санитарни възли.

Химически тоалетни2   Химически тоалетни3   Химически тоалетни4

Системата се състои от:
  • Удобни и функционални кабинки, топло и студоустойчиви, с изчистен  дизайн, добре вписващи се във всяка среда. Направени от материали, които отговарят на европейските стандарти за безопастост и здраве.
  • Асенизационен автомобил – пригоден бързо и качествено да обслужва санитарните възли, снабден с чиста вода, за да ги измива отвън и отвътре.
  • Специален препарат за химически тоалетни, който не съдържа опасни за  околната среда и отровни за човека химични вещества и не позволява  развитието на вредни микроорганизми и гризачи. Отговарящ на всички       изисквания за безопасност и здраве на хората.
Вярваме, че с предлагания от нас продукт ще Ви улесним във Вашата дейност, ще повишим трудоспособността на Вашите служители, ще направим мероприятието, което организирате по-комфортно и заедно ще допринесем за запазването на околната среда чиста за следващите поколения.

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ХИМИЧЕСКИТЕ ТОАЛЕТНИ

КАЛКУЛАТОР за брой кабинки при събития с висока посещаемост

Калкулатор

Почистване на септични и изгребни ями. Отводняване на резервоари.

Аква Той Интериор ООД разполага със специализирана, съвременна техника, която спестява Вашите средства, време и пари. Благодарение на нея е възможно изсмукването на течни и полутечни отпадъци от септични и изгребни ями, и резервоари.

Химически тоалетни5    Химически тоалетни6

Химически тоалетни7    Химически тоалетни8

Проектиране доставка и монтаж на окачени тавани, акустични облицовки
на тавани и стени

На територията на гр. София фирма Аква Той Интериор разполага с монтажни групи, които постигат качество на изпълнение, съобразено със съвременните стандарти. Разполагайки с богат опит от големи инвестиционни проекти в България и Германия фирма Аква Той Интериор може да предложи комплексна услуга – професионална консултация, доставка и монтаж за големи проекти като административни, културни, търговски сгради, бизнесцентрове и др. на територията на цялата страна.

Ние можем да Ви предложим проект и изпълнение на:

  • Окачени тавани от гипскартон и минералфазер.
  • Декоративни интериорни окачени тавани.
  • Акустични облицовки на тавани и стени с дървесновлакнести плоскости.
  • Преградни вътрешни стени с висока степен на звуко- и топлоизолация.
  • Предстенни обшивки на стени.


Partners