Продължете към съдържанието

НИЕ СМЕ Аква Той Интериор ООД

Аква Той Интериор ООД е водещ доставчик на висококачествени преносими химически тоалетни. Нашата разнообразна продуктова линия включва всичко, от което вашият бизнес се нуждае, за да успее. 

Основно предимство на утвърдилия се бизнес с марка „Аква Той” е и нашият екип от опитни, динамични и компетентни професионалисти, в чието лице нашите клиенти откриват коректен и надежден партньор, готов да откликне на нуждите им и способен да намери решение на всички възникващи предизвикателства.

Аква Той Интериор ООД

ние сме там, където имате нужда от нас

Над 20 години предлагаме експертно изпълнение на следните дейности :

Услуги с химически тоалетни кабини – дългосрочно отдаване под наем, сервизно обслужване, поддръжка на санитарно и мобилно оборудване.

Ивент и фасилити мениджмънт, съдействие при организация на бутикови и мащабни мероприятия с фокус върху провеждането на събития на открито.

Покупко–продажба на санитарно и мобилно оборудване в т.ч. преносими санитарни кабинки, качествени решения в областта на сухото строителство в страната и чужбина, бизнес кънсълтинг за немскоезичния пазар и други.

Към какво се стремим с нашата дейност?

Ползвайки и близо 40 годишния опит на своите немски партньори, фирма „Аква Той Интериор” ООД предлага на българския пазар една изпитана във времето и отлично работеща услуга в Германия и ЕС: отдаване под наем и сервизно обслужване на преносими химически тоалетни. Предлаганата услуга повишава хигиенно-битовите условия на труд на работещите на места, където няма изградена канализационна мрежа или съществуващата такава е недостатъчна и преди всичко цели опазването на околната среда и екологичното равновесие на нашата природа.

защо да изберете нас?

Вярваме, че с предлаганите от нас решения ще улесним Вашата дейност, ще повишим трудоспособността на Вашите служители, ще съдействаме проектите, които организирате да бъдат по-чисти и успешни, при това на най-благоприятни за Вас условия и най-добра цена.

Нашето послание и визия

Опазването на нашата природа е водещ приоритет за нас!
Нашият екип ще бъде до Вас при реализирането на Вашите проекти в условията на липсваща канализация, както и при нужда от специализирани монтажни и ремонтни дейности при реновиране на дома и офиса, мениджмънт и консултинг в страната и чужбина.

Аква Той заедно за опазване на планетата

Нашите ценности и система

В основата на нашето устойчиво развитие стои убеждението, че отличните взаимоотношения с нашите клиенти и тяхното удовлетворение от добре свършената работа са основна цел за нас. 

Нашият опит е доказал във времето успеха на екологичната система, състояща се от:

  • Удобни и функционални кабинки от най-висок клас, топло и студоустойчиви, с изчистен дизайн, в синхрон с всяка заобикаляща среда, направени от материали според европейския стандарт за здраве и безопасност.
  • Асенизационен автомобил, оборудван с вакуумна техника – пригоден бързо и качествено да обслужва санитарните възли, снабден с чиста вода и консумативи.
  • Специален препарат за химически тоалетни, безопасен за околната среда и човека, не позволяващ развитието на вредни микроорганизми, отговарящ на всички изисквания и с освежаващ аромат.

Професионалното изпълнение на услугите, които предлагаме, личното отношение, на което нашите клиенти се радват в контакта си с Аква Той, и отговорният ангажимент към общественото здравеопазване благодарение на интегрираните модерни технологични решения са в основата на устойчивото развитие,  което Ви предлага нашият екип през годините успешно взаимно сътрудничество.

НАШИТЕ ПРОЕКТИ

ВЛЕЗ В ПОРТАЛА И НАУЧИ ЗА НАШИТЕ ПРОЕКТИ И НАГРАДИ

НУЖНо ВИ Е съдействие

Не се колебайте да ни потърсите